over ons

Agnes'dierenpension is gelegen in het buitengebied van Teteringen. Een rustige omgeving in een bosrijk gebied op de grens van Breda (Teteringen) en Oosterhout.

Wij kunnen plaats bieden aan 60 katten en aan 40 kleine honden van maximaal 45 cm schofthoogte (=schouderhoogte). Het pension bestaat sinds 1982 en wij zijn blij met onze grote groep vaste klanten. Veel dieren komen al jaren bij ons. Hierdoor is het pension voor hen vertrouwd terrein en wij kennen de dieren goed. Met veel plezier proberen we alle dieren een zo prettig mogelijk tijdelijk verblijf te bieden.

Agnes'dierenpension is aangesloten bij het bureau I&R HKB (Identificatie en Registratie Honden- en Kattenbesluit 1999). Ik ben in het bezit van een erkend Bewijs van Vakbekwaamheid en het pension voldoet aan de eisen gesteld in het Honden- en Kattenbesluit.

Wij zijn aangesloten bij de Dibevo, de branche-organisatie voor o.a.dierenspeciaalzaken, dierenpensions en trimsalons. Hierdoor zijn wij steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en blijft onze vakkennis op peil.

In de meeste gevallen zult u contact met mij, Agnes, hebben. Daarnaast kunt u met enige regelmaat medewerk(st)ers aantreffen, die een leertraject volgen in het pension. Agnes'dierenpension is een door Aequor erkend opleidingsbedrijf, ingeschreven bij

Cat_s.jpg
IMG_20151004_103832546.jpg

Bespreken: bij voorkeur via email:. agnesdierenpension@gmail.com. U ontvangt een bevestiging van een bespreking.

Houd u er rekening mee dat het in (school)vakanties erg druk is: bespreek dan zeker op tijd.